Typ JP | ID |
---|---|
WorkUnitTypeEnum.1 | 7247 |
Technik v potravinářství a krmivářství řídí a organizuje výrobu a provozy, stanovuje a kontroluje dodržování technologických postupů, provádí kontrolu jakosti vstupních surovin, potravinářských nebo krmivářských výrobků, zabezpečuje technickou funkčnost strojů a zařízení v potravinářské nebo krmivářské výrobě.
Odborný směr: | Potravinářství a krmivářství |
Odborný podsměr: | nezařazeno do odborného podsměru |
Kvalifikační úroveň: | Střední vzdělání s maturitní zkouškou; Střední vzdělání s výučním listem i maturitní zkouškou |
Alternativní názvy: | Food industry engineer |
Podřízené specializace: | |
Regulovaná jednotka práce: | Ne |
Nejvhodnější školní přípravu poskytují obory: |
||||
---|---|---|---|---|
Typ | Název | Kód | ||
RVP | Technologie potravin | 29-41-M/01 | ||
RVP | Technologie potravin | 29-41-L/51 |
Vhodnou školní přípravu poskytují také obory: |
||||
---|---|---|---|---|
Typ | Název | Kód |